Comunicat de presă 04 iulie 2023

Constanța, 04 iulie 2023

„DJ 392 Independența – Dumbrăveni a fost finalizat”

Societatea „Drumuri Județene Constanța” S.A. a finalizat, astăzi, lucrările de reabilitare la DJ 392 Independența – Dumbrăveni. Lucrările au debutat în urmă cu o lună și au constat în frezarea și asfaltarea unui tronson de drum de 11,3 km.

La încheierea proiectului au fost prezenți atât Răzvan Zagon, director general al Societății „Drumuri Județene Constanța” cât și Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

„Un nou obiectiv atins, în cadrul programului de reabilitare și modernizare a rețelei de drumuri județene, pe anul 2023! Mă bucur să vă anunț că lucrările de reabilitare a DJ 392, pe tronsonul cuprins între localitățile Independența și Dumbrăveni, au fost finalizate. De astăzi, localnicii și toți cei care tranzitează acest sector de drum vor putea circula în cele mai bune condiții. Le mulțumesc angajaților Societății “Drumuri Județene Constanța” pentru eficiența și pofesionalismul de care au dat dovadă în realizarea acestui proiect. Dacă vor continua în acest ritm susținut, sunt convins că planul asumat pentru anul curent va fi reanalizat și va include multe alte obiective investiționale. Felicitări și mult succes!”, a spus Mihai Lupu.

Lucrarea a fost executată de 12 oameni cu 5 utilaje de specialitate și 10 camioane de transport.

„Timp de o lună a fost frezat carosabilul deteriorat și s-a turnat un nou covor asfaltic. Am folosit peste 9.500 de tone de asfalt. Le mulțumesc angajaților pentru profesionalism și implicare! Mulțumim Consiliului Județean Constanța pentru încredere!”, a declarat Răzvan Zagon.

Valoarea proiectului a fost de 8,3 milioane de lei.

Compartiment marketing comunicare