Comunicat 14 iunie


Comunicat de presă
„DJ 223 B Peștera-Ivrinezu Mare-Ivrinezu Mic este gata”

        Proiectul de reabilitare și modernizare a DJ 223 B Peștera – Ivrinezu Mare – Ivrinezu Mic s-a încheiat. Lucrările au durat mai puțin de o lună, sunt de calitate și au fost efectuate de angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.  

„Lucrările s-au finalizat cu succes, fără întârzieri și cu un nivel înalt de profesionalism din partea angajaților noștri de la Drumuri Județene Constanța. Acesta marchează prima noastră realizare ca Societate „Drumuri Județene Constanța” S.A. și sunt recunoscător întregii echipe pentru eforturile lor susținute în realizarea acestui proiect de importanță majoră pentru comunitatea noastră.
Mulțumesc pentru sprijinul acordat și încrederea pe care ați arătat-o în capacitatea noastră de a duce la bun sfârșit acest proiect. Suntem determinați să continuăm să servim comunitatea și să ne îmbunătățim continuu performanțele”, a declarat Răzvan Zagon, director general DJC.
Valoarea totală a proiectului a fost de aproximativ 6 milioane de lei, iar lucrările au acoperit o distanță de aproape 9 km.


„Sunt încântat să anunț că proiectul de reabilitare a drumului Pestera-Ivrinezu Mare-Ivrinezu Mic a fost finalizat cu succes! Eforturile noastre nu au fost în zadar, iar rezultatele sunt remarcabile, drumul a fost asfaltat în aproximativ două săptămâni.
Doresc să transmit sincere mulțumiri angajaților Societății „Drumuri Județene Constanța” pentru angajamentul lor exemplar și profesionalismul de care au dat dovadă în realizarea acestui proiect. Eforturile lor au contribuit la realizarea unei lucrări de calitate care va aduce beneficii semnificative locuitorilor din zonă.
Împreună cu echipa mea de la Consiliul Județean Constanța vom continua să depunem eforturi pentru a asigura condiții de circulație optime pe toate drumurile din județ.” , a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
Lucrările au durat două săptămâni, timp în care s-au turnat 6.957 de tone de asfalt. Au fost reabilitate 5 podețe și un pod. Proiectul a fost dus la capăt de 20 de oameni și 15 utilaje și autovehicule.

Vă mulțumim pentru colaborare!
Birou marketing-coomunicare